Consulting

Aankoopadvies: oldtimers kunnen buiten het genot van het bezitten/rijden/restaureren en een deel lifestyle soms ook een interessante alternatieve belegging vormen. Maar welke wagen moet ik kopen? Wat heeft het meeste groeipotentieel? Uiteraard hebben wij geen glazen bol maar toch zijn er een aantal zekerheden waardoor u de risico’s op een slechte investering kan beperken. Door onze continue marktopvolging kunnen wij u met raad en daad bijstaan.

Restauratie opvolging: u vangt aan met de restauratie van een oldtimer? Een uitgebreide rapportering van de staat van het voertuig voor, tijdens en na de restauratie vormt een waardevolle toevoeging aan het historie dossier van uw wagen. Bovendien is het tevens een van de meest ontegenspreekbare vormen van taxatie, en in het geval u de restauratiewerken gedeeltelijk of volledig laat uitvoeren door derden biedt het ook een bijkomende garantie dat u de uitvoerder van de werken betaalt voor wat u krijgt.

Veiling assistentie: u wil een wagen kopen die op een veiling wordt aangeboden maar u heeft niet de tijd of de mogelijkheid om zelf ter plaatse te gaan?  Wij zijn uw ogen en oren op verplaatsing. Door een onmiddellijke rapportering kan u met meer een klare kijk op de materie telefonisch of online bieden op de wagen van uw keuze.

 

Verkoopsadvies: U wil een classic car uit uw collectie verkopen, maar hoe haalt u het beste resultaat? Via welke kanalen werken? Hoe adverteren? Welke werken laat ik al dan niet uitvoeren voor een verkoop? Wij adviseren u op een onafhankelijke manier over de mogelijkeden.

Stalling: de gemiddelde oldtimer in Belgie rijdt minder dan 1000 km per jaar. Om standschade te vermijden aan waardevolle wagens is investering een kwalitatieve stalling soms een goedkope vorm van preventie. (beter voorkomen dan genezen). Door onze ervaring ter zake kunnen wij u ook in deze materie uitgebreid adviseren.