Over ons

Gert Beets is al van jongsaf gepassioneerd door alle vormen van techniek en is al meer dan 20 jaar actief bezig met oldtimers. Als student was hij al werkzaam bij verschillende specialisten in oldtimers en merkdealers in sportwagens. Na het behalen van een bachelor diploma autotechniek (Hoger Technisch Instutuut K. Mercier Brussel – 1992) werd hij schade-expert bij een aantal verschillende expertisebureaus in de Vlaamse regio, waaronder bij marktleider SGS.

Sinds het nieuwe millennium stond Gert mee aan de wieg van The Engine Room, eenclub met facilitaire diensten voor bezitters van exclusieve wagens, en Beerens Classic Division, een van de grotere spelers op de oldtimermarkt. Na meer dan 10 jaar ervaring in de handel in classic-en exclusive cars en meer dan 1000 verhandelde wagens kent hij de markt als geen ander. Classic cars zijn niet alleen zijn beroep maar duidelijk ook z’n passie. Naast het zelf sleutelen aan en het recreatief rijden met classic cars kan je hem dikwijls ook vinden als deelnemer of organisator van classic car rallies en andere oldtimerevents.

Gert is erkend auto-expert door het instituut der auto experten, assuralia, en de BFOV en lid van Upex (de Belgische beroepsvereniging van automobieldeskundigen) en stichting VRT (het Nederlands verenigd register van taxateurs)

305

Erkenningsnummer 0022

BFOV-FBVA

 

 

Erkenningsnummer 0022

assuralia_big

 

 

 

Erkenningsnummer 0697

logo-upex

logo